За Агма студио

АГМА Студио е дигитална агенция, специализирана в уеб дизайн и дигитален маркетинг, изработка и поддръжка на уеб сайтове и изработка на онлайн магазини.

Нашата история

Агма Студио през годините

2015

Дигитална агенция “ АГМА Студио“ е основана през 2015-та година и започва като фирма специализирана в изработването на качествени и професионални уеб сайтове.

2017

Основателите на фирмата: Александър Гинов и Младен Градев комбинират уменията си в дизайна, типография, цветова композиция и качествена разработка и заедно започват работа, като още от самото начало е видно, че силните страни на всеки един от тях перфектно допълват силните страни на другия.

2020

В процеса на работа фирмата се сдобива с все повече и по-големи клиенти, което налага и разширяването на екипа. Оформя се ядрото на компанията, когато към „АГМА Студио“ се присъединява и Кремена Тодорова: нашият водещ дизайнер.

2021

Екипът на АГМА достига 10 човека и услугите, които предлагаме вече включват дигитален и перформънс маркетинг, SEO оптимизация, реклами в социалните мрежи, поддръжка на уеб сайтове, изработка на онлайн магазини.

2022

За 6-а поредна година „АГМА Студио“ бележи ръст в развитието си и в ГФО. Екипът продължава да расте, както и портфолиото ни и доволните клиенти. Най- доброто тепърва предстои.

Нашият сайт

Сайтът ни преди и сега

Не спираме да развиваме и подобряваме нашето онлайн присъствие.

Нашият екип

Ние превръщаме идеите в реалност.

Атанас Мецов

Managing Partner

Атанас Мецов е човек с разнообразни интереси и богат житейски и професионален опит. От години работи в сферата на дигиталния маркетинг, а преди това е изградил кариера и като журналист. За него няма аудитория, до която не може да достигне, нито продукт,  който не може да популяризира. Дигиталната половината от работата в агенцията е изцяло под негов контрол и се развива с невероятни темпове нагоре и нагоре.

Младен Градев

CTO (Chief technical officer)

Младен е нашият водещ разработчик и лидер на DEV екипа ни. Той се грижи за перфектна работа на Вашите сайтове и е перфекционист, който не мигва, докато не изпипа всеки един детайл. За него Pixel perfect не е просто клише в работата, а мото и призвание.

Кремена Тодорова

Head of Design

Кремена е нашето дизайн гуру и се грижи за това потребителския интерфейс на уеб сайтовете, които създаваме да бъде винаги на ТОП ниво! Тя е специалист, както в UI/UX Дизайна, така и в разработката на сайтове в WordPress, чрез Elementor Pro Page Builder.

Иван Михайлов

Digital Marketing Strategist

Иван е нашият performance marketing виртуоз. Дали Google Display Banners, Google Search, Facebook Ads, LinkedIn Ads или какъвто и да е друг канал да е предпочитан от Вас, Ванката ще успее да ви осигури нужния трафик и разпознаваемост, както и да Ви предложи компетентна и адекватна консултация за да оптимизирате резултатите спрямо Вашия бюджет и нужди.

Елена Миленкова

Account Manager

Елена е нашият senior account manager и ще бъде до Вас през целия процес на изработка на Вашия уеб сайт или онлайн магазин. Лени е усмихнат и позитивен човек, но също така изключителен професионалист и приятен събеседник.

Цвета Караджова

UX / UI Design

Цвета Караджова е човекът в нашия екип с перфектен усет към дизайн. Комбинирайки различни цветови гами, структурирайки визуално и концептуално съдържанието на Вашия сайт, Цвета ще се погрижи всичко да изглежда на световно ниво и ще гарантира да изпъкнете над всяка конкуренция и да оставите собствен отпечатък онлайн.

Мариана Николова

Web design

Мариана се присъедини към нашия екип като част от стажантската ни програма. В рамките само на три месеца обаче, тя показа страхотен талант и залужено получи постоянна позиция и е важна част от екипа ни. Все още нямаме клиент, който да отхвърли дизайни на Мариана, което е най- добрият атестат за нейната перфектна работа.

Стела Иванова

Account Executive

Усмихната, отговорна, креативна – работата с мен е позитивна.
Тук съм да успея, да реализирам Вашата идея.

Христо Михайлов

Senior Web Developer

Христо е част от нашия DEV екип. Той притежава дългогодишен опит в програмирането, като успешно се справя с всякакви проблеми по създаване, поддържане, обновяване и модифициране на всеки един елемент от един уеб сайт. PHP, JS, RDBMS, CSS са само част от сферите, в които Христо се чувства в свои води и където той продължава да трупа знания всеки ден.

Ивайло Цветков

Junior Web Designer

Ивайло в момента е част от нашата стажантска програма, но напредва с невероятно бързи темпове и всички се радваме, че е част от екипа ни.  С всеки изминал ден, Ивайло става все по сигурен и уверен в използването на WordPress, Elementor Pro, HTML + CSS и работата с водещите дизайн инструменти като: Adobe XD, Photoshop, Figma, Zeplin и други.

Аника Стамболийска

Junior Marketing Specialist

Аника е най- новият член на екипа ни и за кратко време се включи в много от нашите проекти и ни помага за интернационално ни присъствие, използвайки всичките 4 езика, които говори свободно!  Аника вече реализира огромния си потенциал и всички знаем, че най- доброто при нея тепърва предстои.

Как работим?

Доказан и утвърден процес на работа

01

Анализиране

Търсим, проучваме и опознаваме бранша и индустрията, за да успеем да постигнем максимални резултати.

02

Дизайн и стил

Създаваме уникална визия, цветово, концептуално и визуално съобразена с вашия бизнес и целева аудитория.

03

Разработка

Изработваме първокласни WordPress сайтове, напълно оптимизирани за всички устройства и за водещите търсачки.

04

Поддръжка

Заедно ще поддържаме вашия сайт и ще наблюдаваме постигнатите резултати и успехи.

05

Оптимизация

Ние ще Ви помогнем не само да изпъкнете над конкуренцията, но и да задържите успеха на Ваша страна.

Портфолио

Разгледайте нашето портфолио

Работим с нашите клиенти дългосрочно и се гордеем с всеки един проект от портфолиото ни!

Да развием бизнеса ти заедно!