SEO оптимизация

Ключът към успеха на вашия бизнес

SEO оптимизация на уебсайт

Следвайки изискванията на най-използваната интернет търсачка и наблюденията ни над потребителското поведение.

Ние виждаме SEO като процеса на оптимизиране на уебсайт и неговото съдържание, така че той да се появи на видни позиции в органичните резултати от търсачките. За да се създаде един функционален сайт не е достатъчен просто един красив дизайн. Сайтът трябва да бъде правилно позициониран в уеб пространството, така че да може лесно да бъде използван и препоръчван на потребителя от Google. Ние можем да Ви помогнем да усъвършенствате своята платформа чрез SEO оптимизация.

  • Таргетиране на ключови думи
  • Създаване и оптимизиране на съдържанието
  • Бързо зареждане
  • Подобряване на потребителското преживяване
  • Повишена ангажираност и трафик

Нашият процес

SEO оптимизация като процес

SEO изисква разбиране за това как работят търсачките, какво търсят хората и защо и как хората търсят. Успешното SEO прави един уеб сайт привлекателен за потребителите и търсачките. Това е комбинация от технически и маркетинг усилия. SEO оптимизацията обаче не се съставя само в началото на проекта, тя е част от процеса по изработка на сайт.

01

Безплатна начална консултация

Първата и задължителна стъпка.

02

Изготвяне на оферта

Базирана на Вашите цели и очаквания.

03

План-конспект на проекта

За да знаем винаги в коя фаза се намираме и да действаме систематично напред.

04

Анализ на средата

Каква аудитория очаквате и как да се подготвим най- добре за нея.

05

Избистряне на концепция

Ясно формулиране на цели и пътя, по който ще бъдат постигнати.

В работата по новия сайт ние имаме точна стратегия. Тя включва най-вече продължаващата техническа оптимизация на уебсайт, за да се уверим, че Google е в състояние правилно да чете и индексира страниците дори в мобилен вариант. Също така, винаги взимаме предвид непрекъснатото усъвършенстване на Google и други интернет търсачки. Чрез модерни решения като AMP и Schema + Structured Data успяваме винаги да държим челните позиции при търсене на ключови думи. Ние сме специалисти в изработка на сайт, но също така знаем как да надградим върху хубавия дизайн и как да докараме и задържим трафик към Вашия нов дигитален дом.

Ние знаем как да го постигнем

SEO на вашия уеб сайт

След като сме готови с анализа на Вашия сайт, е време да преминем и към неговото оптимизиране, или така наречения дигитален маркетинг.

Създаване на качествено съдържание

с по-къси параграфи, за да може текстът да бъде лесно възприет от потребителя.

On Page оптимизация

Вграждаме ключовите думи на правилните места и оптимизараме съдържанието на всяка една страница.

Off Page оптимизация

Свързваме Вашия уеб сайт с други подобни и създаваме връзки от тях към Вас, за да повишим Вашия авторитет.

Стремим се за изцяло модерен дизайн

Сайт, който се зарежда бързо и има правилна структура, бива класиран винаги по- високо от другите.

Задържаме интереса на потребителите

И им помогме да направят информиран избор, а времето прекарано от тях на сайт в друг фактор за по- високо класиране в Google.

Подобряваме навигацията между секциите

Не само посетителите, но и crawler-ите на търсачките могат да обходят Вашия нов уеб сайт.

SEO процедура

Стъпки към успеха

SEO оптимизацията не е еднократно решение. Нито е нещо, което можете да настроите на автопилот и да очаквате страхотни резултати. Той включва редица важни, продължаващи тактики и стратегии. За да усъвършенстваме своите знания ние сме надежден партньор на големи, средни и малки компании в маркетинга. Нашият екип е в постоянен контакт с нашите клиенти и поддържаме култура на прозрачност. Споделяме данни, знания и опит. Това ни позволи да изградим и поддържаме дългосрочни отношения с клиентите.

Дайте ни своята оценка

Кликнете, за да оцените нашата услуга

От идеята до финализацията

Всеки ден сме в контакт с механизмите на интернет търсачките и затова развихме дълбоко познание за тях. В крайна сметка този опит ще Ви бъде от полза, защото нашите успехи се базират на доказани практики и отчитат механизмите на най- популярните търсачки като Google, Bing и Yahoo. Винаги разработваме индивидуални идеи за Вас. Усъвършенстваме и оптимизираме. Следим всички нововъведения относно уеб дизайн и ще Ви помагаме винаги да сте в крак с всичко актуално и набиращо популярност.

Проектиране и изпълнение

Ние ви помагаме да приложите солидната концепция! С разбирането за същността на Вашата марка, Вашата цели, Вашите послания и Вашите ценности, ние проектираме и изпълняваме успешни SEO проекти в десетки различни браншове. Ползваме всички техники и похвати, които получаваме от всекидневната си работа с десетки клиенти и ги прилагаме при изработка на WordPress сайт. Използвайте нашето ноу-хау, за да оптимизирате своята платформа и да достигнете своята аудитория по правилния!

Други услуги

Ние сме дигитална агенция

Изработка на Уеб Сайт

Създаваме печеливши уеб сайтове с уникален и съвременен дизайн, перфектно оптимизирани за всякакви устройства и търсачки.

Научи повече

Онлайн Магазини

Ние помагаме на клиентите си да завладеят онлайн пространството, чрез създаването и поддържането на онлайн магазини.

Научи повече

Дигитален Маркетинг

С наша помощ Вашето онлайн присъствие ще се подобри, ще Ви помогнем да увеличите трафика и продажбите си.

Научи повече