Изработка на уебсайт

Уеб дизайн от София

Дигитално студио АГМА

Професионалисти в сферата на изработка на сайт! Ние, уеб агенцията АГМА Студио, сме Ваш партньор за изработка на сайт. При честни условия – по график и с взаимно доверие. Създадените от нас продукти не само изглежда наистина добре, но също така ни убеждават с успешни конверсии и най-доброто потребителско изживяване. И положителните потребителски сигнали тласкат вашето SEO класиране напред и напред!

Виж нашите проекти

Атрактивен дизайн

съобразен с последните трендове.

Мобилен дизайн

и съобразен с всякакви устройства.

Бърза скорост за зареждане

защото е важно за вашите потребители.

Качествена реализация

и професионална изработка.

Интуитивна навигация

и перфектно потребителско изживяване.

Защита на високо ниво

от хакерски атаки и други.

Нашият процес

Създаване на сайт

Дигитална агенция АГМА Студио е специализирана в областта на уеб дизайна, в това число: изработка на уеб сайт, изработка на онлайн магазин, SEO оптимизация и дигитален маркетинг. Успехът на нашите клиенти е нашето ежедневно вдъхновение и стимул да ставаме все по-добри и да се надграждаме като екип.

01

Безплатна начална консултация

Първата и задължителна стъпка

02

Изготвяне на оферта

Базирана на Вашите цели и очаквания.

03

План-конспект на проекта

За да знаем винаги в коя фаза се намираме и да действаме систематично напред.

04

Анализ на средата

Каква аудитория очаквате и как да се подготвим най- добре за нея.

05

Изработка на сайт

Ясно формулиране на цели и пътя, по който ще бъдат постигнати.

Когато започнем работа по изработка на сайт, ние имаме точна стратегия. Тя включва дизайн, разработка, поддръжка и SEO оптимизация на добра цена. Когато става въпрос за уеб дизайн, ние се поставяме в очите на гледащия, проверяваме целите от гледна точка на нашите клиенти и винаги съзнателно мислим нестандартно. Ние сме на Ваша страна като Ваш надежден, постоянен партньор, що се отнася до корпоративната комуникация. Като цяло дългосрочното сътрудничество с нашите клиенти е пословична похвала за нас и в същото време най-доброто доказателство, че се справяме добре. Убедете се сами в нашата компетенция и се свържете, ако имате нужда от изработка на сайт.

Какво спазваме и е важно за нас

Уеб дизайн

Мобилен дизайн

Трафикът от мобилни устройства вече изпреварва този от настолни компютри. Затова и ние създаваме всички продукти с респонсив дизайн и възможност за скалиране спрямо големината на устройството, от което сайтът бива разглеждан.

SEO оптимизация

Да създаден Вашия нов инернет дом е само началото. Следващата стъпка е да го популяризираме и да го снабдим с трафик. Това става с оптимизацията за търсачки, в която сме специализрани и високо квалифицирани.

UI / UX

Изключително важно е за нас да създадем Вашия продукт възможно най-достъпен и интуитивен за ползване от всички потребители. Обичаме нестандартните дизайни, но още повече обичаме продукти, които са лесни за употреба от всички.

Рейтинг и авторитет

Един чисто нов сайт стартира от нулата. След редизайн на един уеб сайт той трябва да стъпи върху основите на предишната версия. Но и в двата случая след публикуването онлайн започва процес по изграждане на ранг и авторитет.

Блог

Важна част от всеки нов проект е да остане актуален максимално дълго и да бъде напълнен с релевантни за всеки период съдържание. Това можете да постигнете чрез използването на Вашия блог или ние можем да го поддръжаме за Вас.

Какво друго предлагаме?

  • Поддръжка на уеб сайт
  • Интеграция със социални мрежи
  • Хостинг и защита от хакерски атаки
  • Бързо зареждане за < от 3 секунди
  • Различни езикови версии, избрани от вас
  • Изработване на сайт на добра цена

Уеб сайт: създаване и поддръжка

Поддръжка на уеб сайт

След като сме създавали Вашият нов сайт, ние ще се погрижим той да функционира перфектно и да бъде максимално защитен от всякакви зловредни софтуери и хакерски атаки.

Правим одит и идентифицираме проблемни зони

Грижим се за безпроблемната работа на всички отделни модули.

Провеждаме стрес тестове и подготовка

Подготвени сме за всичко и можем да отреагираме бързо на всяка ситуация.

Стремим се за изцяло модерна визия

С времето всеки един уеб дизайн остарява. Не и ако ние се грижим да го поддържаме и осъвременяваме.

Задържаме интереса на потребителите

И им помагаме да направят информиран избор докато разглеждат максимално много от Вашите услуги и продукти.

Подобряваме навигацията между секциите

Чрез така наречените трохи (навигационни пътища), както и през глобалното меню. Максимално интуитивна навигация.

Изработка на сайт и цена

Какво точно определя цена и времето за изработка на сайт?

Изработване на сайт на достъпна цена. Това е първото нещо, което нашите клиенти желаят от нас. В повечето случаи цената е определяща за избора на дадена фирма и ние също се стараем да предлагаме професионалните ни услуги на достъпни цени. Изработка на онлайн магазин цена, както и цена на оптимизацията ни за търсачки, винаги се определят от количеството инвестирани от нас часове работа. Дизайнът е различна услуга от разработката и има различна часова ставка. Заедно те определят цена за изработка на уеб сайт.

Дайте ни своята оценка

Кликнете, за да оцените нашата услуга

Работа с готови теми

Повечето хора искат новият им уеб сайт да бъде изработен посредством готови WordPress теми. Това определено може да намали началната цена за изработка на сайт, но включва в себе си и много рискове: темите са трудни за модифициране, бавни и незащитени, опитващи се да покрият огромен периметър на услуги, вместо да бъдат тясно специализирани и перфектно оптимизирани. Доста често една ниска начална инвестиция, се оказва по- скъпа в дългосрочен план. Затова винаги започваме с безплатна начална консултация и Ви разясняваме плюсовете и минусите при избора на фирма за изработка на сайт и неговата цена.

Изцяло custоm проект

Това е подходът, който ние обичаме! Единственият начин да гарантираме, че абсолютно всичко по Вашия интернет сайт ще функционира перфектно и ще успеем да създадем всичко, от което имате нужда. Тук се включва повече работа от нас и това резултира в по- висока цена. Но това се отплаща в дългосрочен план! Високата начална инвестиция гарантира, че сайтът Ви ще е защитен, бърз, правилно изграден и с перфектна визия на всички устройства. Именно това е нещото, което ние винаги държим да предложим при запитване към нас.

Други услуги

Ние сме дигитална агенция

SEO Оптимизация

Ние можем да Ви помогнем да усъвършенствате своята платформа чрез SEO оптимизация и да гарантираме вашето таргетиране.

Научи повече

Онлайн Магазини

Ние помагаме на клиентите си да завладеят онлайн пространството, чрез създаването и поддържането на онлайн магазини.

Научи повече

Дигитален Маркетинг

С наша помощ Вашето онлайн присъствие ще се подобри, ще Ви помогнем да увеличите трафика и продажбите си.

Научи повече