Изработка на уебсайт

Уеб дизайн от София

Дигитално студио АГМА

Професионалисти в сферата на изработка на сайт! Ние, уеб агенцията АГМА Студио, сме Ваш партньор за изработка на сайт. При честни условия – по график и с взаимно доверие. Създадените от нас продукти не само изглежда наистина добре, но също така ни убеждават с успешни конверсии и най-доброто потребителско изживяване. И положителните потребителски сигнали тласкат вашето SEO класиране напред и напред!

Виж нашите проекти

Атрактивен дизайн

съобразен с последните трендове.

Мобилен дизайн

и съобразен с всякакви устройства.

Бърза скорост за зареждане

защото е важно за вашите потребители.

Качествена реализация

и професионална изработка.

Интуитивна навигация

и перфектно потребителско изживяване.

Защита на високо ниво

от хакерски атаки и други.

Нашият процес

Създаване на сайт

Дигитална агенция АГМА Студио е специализирана в областта на уеб дизайна, в това число: изработка на уеб сайт, изработка на онлайн магазин, SEO оптимизация и дигитален маркетинг. Успехът на нашите клиенти е нашето ежедневно вдъхновение и стимул да ставаме все по-добри и да се надграждаме като екип.

01

Безплатна начална консултация

Първата и задължителна стъпка

02

Изготвяне на оферта

Базирана на Вашите цели и очаквания.

03

План-конспект на проекта

За да знаем винаги в коя фаза се намираме и да действаме систематично напред.

04

Анализ на средата

Каква аудитория очаквате и как да се подготвим най- добре за нея.

05

Изработка на сайт

Ясно формулиране на цели и пътя, по който ще бъдат постигнати.

Когато започнем работа по изработка на сайт, ние имаме точна стратегия. Тя включва дизайн, разработка, поддръжка и SEO оптимизация на добра цена. Когато става въпрос за уеб дизайн, ние се поставяме в очите на гледащия, проверяваме целите от гледна точка на нашите клиенти и винаги съзнателно мислим нестандартно. Ние сме на Ваша страна като Ваш надежден, постоянен партньор, що се отнася до корпоративната комуникация. Като цяло дългосрочното сътрудничество с нашите клиенти е пословична похвала за нас и в същото време най-доброто доказателство, че се справяме добре. Убедете се сами в нашата компетенция и се свържете, ако имате нужда от изработка на сайт.

Какво спазваме и е важно за нас

Уеб дизайн

Мобилен дизайн

Трафикът от мобилни устройства вече изпреварва този от настолни компютри. Затова и ние създаваме всички продукти с респонсив дизайн и възможност за скалиране спрямо големината на устройството, от което сайтът бива разглеждан.

SEO оптимизация

Да създаден Вашия нов инернет дом е само началото. Следващата стъпка е да го популяризираме и да го снабдим с трафик. Това става с оптимизацията за търсачки, в която сме специализрани и високо квалифицирани.

UI / UX

Изключително важно е за нас да създадем Вашия продукт възможно най-достъпен и интуитивен за ползване от всички потребители. Обичаме нестандартните дизайни, но още повече обичаме продукти, които са лесни за употреба от всички.

Рейтинг и авторитет

Един чисто нов сайт стартира от нулата. След редизайн на един уеб сайт той трябва да стъпи върху основите на предишната версия. Но и в двата случая след публикуването онлайн започва процес по изграждане на ранг и авторитет.

Блог

Важна част от всеки нов проект е да остане актуален максимално дълго и да бъде напълнен с релевантни за всеки период съдържание. Това можете да постигнете чрез използването на Вашия блог или ние можем да го поддръжаме за Вас.

Какво друго предлагаме?

 • Поддръжка на уеб сайт
 • Интеграция със социални мрежи
 • Хостинг и защита от хакерски атаки
 • Бързо зареждане за < от 3 секунди
 • Различни езикови версии, избрани от вас
 • Изработване на сайт на добра цена

Уеб сайт: създаване и поддръжка

Поддръжка на уеб сайт

След като сме създавали Вашият нов сайт, ние ще се погрижим той да функционира перфектно и да бъде максимално защитен от всякакви зловредни софтуери и хакерски атаки.

Правим одит и идентифицираме проблемни зони

Грижим се за безпроблемната работа на всички отделни модули.

Провеждаме стрес тестове и подготовка

Подготвени сме за всичко и можем да отреагираме бързо на всяка ситуация.

Стремим се за изцяло модерна визия

С времето всеки един уеб дизайн остарява. Не и ако ние се грижим да го поддържаме и осъвременяваме.

Задържаме интереса на потребителите

И им помагаме да направят информиран избор докато разглеждат максимално много от Вашите услуги и продукти.

Подобряваме навигацията между секциите

Чрез така наречените трохи (навигационни пътища), както и през глобалното меню. Максимално интуитивна навигация.

Изработка на сайт и цена

Какво точно определя цена и времето за изработка на сайт?

Изработване на сайт на достъпна цена. Това е първото нещо, което нашите клиенти желаят от нас. В повечето случаи цената е определяща за избора на дадена фирма и ние също се стараем да предлагаме професионалните ни услуги на достъпни цени. Изработка на онлайн магазин цена, както и цена на оптимизацията ни за търсачки, винаги се определят от количеството инвестирани от нас часове работа. Дизайнът е различна услуга от разработката и има различна часова ставка. Заедно те определят цена за изработка на уеб сайт.

Колко струва изработката на един уеб сайт?

Цената на изработката на един уеб сайт може да се различава значително в зависимост от множество фактори. Ето някои от тези фактори:

 • Целта на уеб сайта - различни цели изискват различен подход към изработката на сайта, което може да влияе на цената.
 • Дизайн на уеб сайта - изработката на персонализиран дизайн за уеб сайта може да увеличи цената.
 • Функционалност на уеб сайта - допълнителни функционалности, като например онлайн магазин, резервации, запазвания на часове и други, могат да увеличат цената.
 • Количество съдържание - изработката на сайт с много съдържание може да увеличи цената.
 • Услугите на избрания уеб дизайнер - цените на различните уеб дизайнери може да варират.

Обикновено цените на изработката на уеб сайтове се определят индивидуално за всеки проект, след като се проучат изискванията на клиента и детайлите на проекта. В средните цени може да се движи между няколко стотин и няколко хиляди лева.

Как да избера фирма за изработка на уеб сайт?

Изборът на фирма за изработка на уеб сайт може да бъде труден, но следните съвети могат да ви помогнат да изберете правилната компания за вас:

 • Изследвайте и сравнявайте няколко фирми - провеждайте дълбоко изследване и сравнете няколко фирми, за да се уверите, че избирате най-добрата за вашия бизнес.
 • Прегледайте портфолиото на фирмата - внимателно прегледайте портфолиото на фирмата, за да се убедите, че са работили по проекти, подобни на вашия.
 • Проверете референции и отзиви - попитайте фирмата за референции от предишни клиенти и проверете онлайн отзивите на фирмата.
 • Уточнете процеса на изработка - уточнете какви са стъпките на изработката на уеб сайт, кой ще бъде отговорен за какво и какво ще е вашият принос към процеса.
 • Разгледайте технологичните възможности - уверете се, че фирмата използва последните технологии и инструменти, за да можете да получите съвременен, функционален и безопасен уеб сайт.
 • Оценете комуникацията - важно е да имате ясна комуникация с фирмата по време на изработката на уеб сайта, за да можете да дадете обратна връзка и да се убедите, че всичко върви по план.
 • Уточнете условията за поддръжка и поддържане - убедете се, че фирмата предлага услуги за поддръжка и поддържане на уеб сайта, за да можете да се справите с възможни проблеми или да го актуализирате.

Какви са предимствата на един WordPress сайт ?

Ето няколко от основните предимства на един WordPress сайт:

 • Лесна употреба - WordPress е известен с лесната си употреба и достъпност за почти всеки. Това прави управлението на съдържанието на сайта, като добавяне на нови страници, публикуване на статии и други, много лесно и достъпно за хората, които нямат технически знания.
 • Голяма общност и поддръжка - WordPress има огромна общност от потребители и разработчици, което означава, че може да се намери много помощ и ресурси за развитието и поддръжката на сайта.
 • Гъвкавост - WordPress е много гъвкава платформа, която позволява да се изграждат различни видове уеб сайтове - от лични блогове до онлайн магазини и уеб приложения.
 • Готови шаблони - WordPress има голям брой готови шаблони за дизайн на уеб сайтове, които могат да бъдат използвани за бързо създаване на уеб сайт. Това позволява на потребителите да изберат дизайн, който съответства на тяхната визия и стил на сайта.
 • SEO оптимизация - WordPress е създаден с мисъл за SEO и има много вградени функции, които могат да помогнат за оптимизацията на сайта за търсачки.
 • Лесно интегриране на социални мрежи - WordPress позволява лесно интегриране на социални мрежи, което е много важно за маркетинга на сайта.
 • Безопасност - WordPress има много функции за безопасност и сигурност, като автоматични ъпдейти и много безплатни и платени плъгини за защита на сайта.

Тези са само някои от многото предимства на един WordPress сайт. Общо казано, WordPress е много мощна и гъвкава платформа, която може да се използва за почти всякакъв тип уеб сайт.

Какво трябва да включва една оферта за изработка на уеб сайт?

Една оферта за изработка на уеб сайт трябва да включва следните елементи:

 • Информация за фирмата - Името на фирмата, адресът, телефонът, имейл адресът, уеб сайта и друга контактна информация.
 • Общо описание на проекта - Общо описание на проекта, включително целите, изискванията и функционалността на сайта.
 • Дизайн на уеб сайта - Дизайн на уеб сайта, включително цветова гама, логотип, типография и изображения.
 • Съдържание - Описание на съдържанието, което ще бъде включено в сайта, като текстове, изображения и видео.
 • Уеб разработка - Технология, която ще бъде използвана за изработката на уеб сайта, като CMS (Content Management System) като WordPress, езици за програмиране като HTML, CSS, JavaScript, и др.
 • SEO оптимизация - SEO (Search Engine Optimization) оптимизация на сайта за търсачки, включително инструменти за анализ и оптимизация на ключови думи, мета описания и други.
 • Уеб хостинг - Информация за уеб хостинг, където ще бъде разместен сайта и неговата евентуална поддръжка.
 • Уеб аналитика - Инструменти за анализ на посещенията на сайта, като Google Analytics.
 • Срокове и цени - Описание на сроковете и цените за изработката на сайта, включително допълнителни услуги като поддръжка и обучение.
 • Условия на плащане - Условията на плащане, включително начин на плащане и срокове на плащане.

Общо казано, офертата за изработка на уеб сайт трябва да бъде много ясна и подробна, за да се уверите, че сте получили точно това, което търсите, и да избегнете нежелани сюрпризи в бъдеще.

Какво включва поддръжката на един уеб сайт?

Поддръжката на един уеб сайт включва редица дейности, които се извършват, за да се гарантира, че сайтът работи правилно и е актуален. Някои от тези дейности включват:

 • Актуализация на съдържанието - Поддръжката на уеб сайта включва актуализация на съдържанието, като добавяне на нови статии, актуализация на цени, промяна на информацията за продуктите и услугите, и други.
 • Техническа поддръжка - Техническата поддръжка на уеб сайта включва непрекъснато мониториране на сайта, за да се гарантира, че работи правилно. Това може да включва проверка на сайта за вредоносен софтуер, корекция на грешки, поддръжка на уеб сървър и други.
 • Актуализация на CMS системата - Ако уеб сайтът е създаден чрез CMS система (например WordPress), то е важно да се актуализира системата на редовни интервали. Това ще поддържа сайта сигурен и ще гарантира, че всички функции работят правилно.
 • Оптимизация за търсачки (SEO) - SEO оптимизацията на уеб сайта включва работа по ключовите думи, мета описанията, настройките на страницата, скоростта на зареждане и други фактори, които повлияват рангирането на сайта в търсачките.
 • Анализ на сайта - Анализът на уеб сайта включва проверка на трафика на сайта, проследяване на действията на потребителите и използване на инструменти за анализ на сайта, като Google Analytics. Това може да помогне да се открият зони на сайта, които може да се подобрят.
 • Сигурност - Сигурността на сайта е от съществено значение и може да включва работа по защита на сайта срещу хакерски атаки, резервни копия на базата данни и сайта, настройка на SSL сертификати и други.

Какво включва договор за изработка на сайт?

Договорът за изработка на сайт е важен документ, който се сключва между разработчика на сайта и клиента, който иска да се изработи сайт. Той трябва да съдържа следните основни елементи:

 • Описание на услугата - Договорът трябва да описва услугата, която разработчикът на сайта ще предостави на клиента. Това може да включва дизайн на уеб сайт, разработване на функционалност, SEO оптимизация и други.
 • Условия за изпълнение - Договорът трябва да посочва сроковете за изпълнение на проекта и какво ще се случи в случай на закъснение от страна на разработчика на сайта.
 • Цена - Договорът трябва да посочва цената на услугата, която клиентът трябва да заплати на разработчика на сайта. Тук е важно да се определят всички допълнителни разходи, които може да възникнат по време на проекта.
 • Права на интелектуална собственост - Договорът трябва да уреди правата на интелектуална собственост върху уеб сайта. Това може да включва кой ще бъде притежател на дизайна, на съдържанието на сайта и други.
 • Отговорности на страните - Договорът трябва да уреди отговорностите на разработчика на сайта и клиента. Това може да включва гаранции за качество, рискове за безопасност, нарушаване на срокове за изпълнение и други.

Дайте ни своята оценка

Кликнете, за да оцените нашата услуга

Работа с готови теми

Повечето хора искат новият им уеб сайт да бъде изработен посредством готови WordPress теми. Това определено може да намали началната цена за изработка на сайт, но включва в себе си и много рискове: темите са трудни за модифициране, бавни и незащитени, опитващи се да покрият огромен периметър на услуги, вместо да бъдат тясно специализирани и перфектно оптимизирани. Доста често една ниска начална инвестиция, се оказва по- скъпа в дългосрочен план. Затова винаги започваме с безплатна начална консултация и Ви разясняваме плюсовете и минусите при избора на фирма за изработка на сайт и неговата цена.

Изцяло custоm проект

Това е подходът, който ние обичаме! Единственият начин да гарантираме, че абсолютно всичко по Вашия интернет сайт ще функционира перфектно и ще успеем да създадем всичко, от което имате нужда. Тук се включва повече работа от нас и това резултира в по- висока цена. Но това се отплаща в дългосрочен план! Високата начална инвестиция гарантира, че сайтът Ви ще е защитен, бърз, правилно изграден и с перфектна визия на всички устройства. Именно това е нещото, което ние винаги държим да предложим при запитване към нас.

Други услуги

Ние сме дигитална агенция

SEO Оптимизация

Ние можем да Ви помогнем да усъвършенствате своята платформа чрез SEO оптимизация и да гарантираме вашето таргетиране.

Научи повече

Онлайн Магазини

Ние помагаме на клиентите си да завладеят онлайн пространството, чрез създаването и поддържането на онлайн магазини.

Научи повече

Дигитален Маркетинг

С наша помощ Вашето онлайн присъствие ще се подобри, ще Ви помогнем да увеличите трафика и продажбите си.

Научи повече