Изработка на онлайн магазин

Развийте търговския си бизнес онлайн

Онлайн магазин за вашия бизнес

Изработка на онлайн магазин, с интегрирани системи за поръчка и плащане, модул за доставка, анализ на трафик и продажбите, месечни отчети и мултиезичност.

Структурираме отделните секции така че да надграждат една върху друга и да добавят авторитет върху цялото излъчване на онлайн магазина.

От идентифициране на целите до проследяване на напредъка – ще Ви помогнем да се отличите от конкуренцията и да впечатлявате клиентите си. Включете се в световната мрежа и позиционирайте бизнеса си онлайн с красива визия, модерен дизайн и качествена изработка.

 • Атрактивен и елегантен дизайн
 • Изработка на онлайн магазин на достъпна цена
 • Интегриране на нужните начини за плащане
 • Отлично потребителското изживяване
 • Бързо зареждане на страниците на магазина
 • Интуитивен административен панел

Нашият процес

Изработка на онлайн магазин

Управлението на онлайн магазин в дневно време е почти само по себе си изкуство. Трябва да се спазват много правни рамки, за да не се допускат нарушения. Сигурността също е един основен аспект: можете да бъдете напълно защитени само с професионална и правилна изработка на сайт.

Безплатна начална консултация

Първата и задължителна стъпка.

Изготвяне на оферта

Базирана на Вашите цели и очаквания.

План-конспект на проекта

За да знаем винаги в коя фаза се намираме и да действаме систематично напред.

Анализ на средата

Каква аудитория очаквате и как да се подготвим най- добре за нея.

Избистряне на концепция

Ясно формулиране на цели и пътя, по който ще бъдат постигнати.

Какво спазваме и е важно за нас

Какво е включено в изработката на онлайн магазин

Страхотният уеб дизайн често трябва да бъде и перфектно реализиран. А след това да бъде наглеждан, оптимизиран и ръководен правилно. Ето как постигаме това:

Виж нашите проекти

Мобилен дизайн

Ние знаем, че в днешно време повечето хора използват мобилните си устройства, за да извършват покупки онлайн и именно затова в Агма Студио създаваме магазини първо с мисъл към посетителите от мобилни устройства.

SEO оптимизация

Когато изработваме онлайн магазини, ние оптимизираме всички изображения за да могат те да се зареждат дори и при ограничена скорост на трафика. Грижим се за правилната композиция на всички елементи от дизайна.

Леснота за клиента

Поръчването и разглеждането на всички продукти е достъпно, лесно и интуитивно, докато през цялото време фокусът е насочен към предаване на цялата информация за разглежданите в момента компоненти.

Получавай отзиви

Ние от Агма Студио можем да добавим и лесна възможност за оставяне на ревю за продуктите. По този начин създаваме и възможност за обратна връзка между клиентите и собствениците на онлайн магазина.

Блог за твоя магазин

Добавяме и стилно изработен блог, чрез който може да се промотират отделните продукти. Възможност за добавяне на видео, снимки и разбира се call-to-action бутони с препратки към съответните артикули.

Какво друго предлагаме?

 • Интуитивна потребителска кошница
 • Ясна и удобна интеграция на куриерски фирми
 • Привлекателно представяне на продуктите ви
 • Бързо зареждане за < от 3 секунди
 • Различни езикови версии, избрани от вас
 • Изработка на онлайн магазин

Онлайн магазин: изграждане и поддръжка

Поддръжка на онлайн магазин

След като сме готови с анализа на Вашия сайт, е време да преминем и към неговото оптимизиране, или така наречения дигитален маркетинг.

Правим одит и идентифицираме проблемни зони

Грижим се за безпроблемната работа на всички отделни модули.

Провеждаме стрес тестове и подготовка

За големи изпитания като Черен петък, Свети Валентин или други мащабни, рекламни кампании.

Стремим се за изцяло модерен дизайн

Който е семпъл и елегантен, стремим се да покажем максимално приятно за окото всички снимки в онлайн магазина.

Задържаме интереса на потребителите

И им помогме да направят информиран избор докато разглеждат максимално много подкатегории и продукти.

Подобряваме навигацията между секциите

Чрез така наречените трохи (навигационни пътища), както и през глобалното меню на всеки онлайн магазина.

РАЗБИРАНЕ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА

Мислете за клиентитеси, а и като тях.

SEO оптимизацията не е еднократно решение. Нито е нещо, което можете да настроите на автопилот и да очаквате страхотни резултати. Той включва редица важни, продължаващи тактики и стратегии. За да усъвършенстваме своите знания ние сме надежден партньор на големи, средни и малки компании в маркетинга. Нашият екип е в постоянен контакт с нашите клиенти и поддържаме култура на прозрачност. Споделяме данни, знания и опит при изработка на онлайн магазин . Това ни позволи да изградим и поддържаме дългосрочни отношения с клиентите.

Анализ на поведението

Клиентите са от ключово значение за успеха. Ето защо е толкова важно да ги разбираме и да се грижим за тях. Важно е да разгледаме значението на точките на съприкосновение на клиентите, как да ги използваме, за да проследим пътя, който те извървяват онлайн, както и начините, по които подобряването на практическата им работа може да Ви помогне да постигнете целите си. Анализирайте ефективността на точките си на съприкосновение и ако е необходимо, оптимизирайте посланието си, така че нуждите на клиента винаги да са на първо място.

Постигане на цели

Макар и не всички хора да изглеждат и мислят еднакво, начинът, по който пазаруват, и точките на съприкосновение, с които взаимодействат, имат много сходства. За да разберете поведението на онлайн потребителите, трябва да определите кои са тези точки на съприкосновение и къде се случват. За да ги идентифицирате, опитайте се да очертаете пътя, който потребителят изминава преди да се заемете с Вашата цел. След като узнаете стъпките, които всеки посетител предприема, можете да планирате как да го впечатлите на всеки един етап.

Други услуги

Ние сме дигитална агенция

Изработка на сайт

Създаваме печеливши уеб сайтове с уникален и съвременен дизайн, перфектно оптимизирани за всякакви устройства и търсачки.

Научи повече

Дигитален маркетинг

Ние помагаме на клиентите си да достигнат до правилната аудитория и да я задържат.

Научи повече

SEO оптимизация

Ние ще оптимизираме вашия уеб сайт и неговото съдържание, така че той да се появи на видни позиции в търсачките.

Научи повече