Изработка на онлайн магазин

Развийте търговския си бизнес онлайн

Онлайн магазин за вашия бизнес

Изработка на онлайн магазин с интегрирани системи за поръчка и плащане, модул за доставка, анализ на трафик и продажбите, месечни отчети и мултиезичност.

Структурираме отделните секции така че да надграждат една върху друга и да добавят авторитет върху цялото излъчване на онлайн магазина.

От идентифициране на целите до проследяване на напредъка – ще Ви помогнем да се отличите от конкуренцията и да впечатлявате клиентите си. Включете се в световната мрежа и позиционирайте бизнеса си онлайн с красива визия, модерен дизайн и качествена изработка.

 • Атрактивен и елегантен дизайн
 • Изработка на онлайн магазин на достъпна цена
 • Интегриране на нужните начини за плащане
 • Отлично потребителското изживяване
 • Бързо зареждане на страниците на магазина
 • Интуитивен административен панел

Нашият процес

Изработка на онлайн магазин

Управлението на онлайн магазин в дневно време е почти само по себе си изкуство. Трябва да се спазват много правни рамки, за да не се допускат нарушения. Сигурността също е един основен аспект: можете да бъдете напълно защитени само с професионална и правилна изработка на сайт.

01

Безплатна начална консултация

Първата и задължителна стъпка.

02

Изготвяне на оферта

Базирана на Вашите цели и очаквания.

03

План-конспект на проекта

За да знаем винаги в коя фаза се намираме и да действаме систематично напред.

04

Анализ на средата

Каква аудитория очаквате и как да се подготвим най- добре за нея.

05

Избистряне на концепция

Ясно формулиране на цели, цена и пътя, по който ще бъдат постигнати.

Какво спазваме и е важно за нас

Какво включва изработката на онлайн магазин

Мобилен дизайн

Ние знаем, че в днешно време повечето хора използват мобилните си устройства, за да извършват покупки онлайн и именно затова в Агма Студио създаваме магазини първо с мисъл към посетителите от мобилни устройства.

SEO оптимизация

Когато изработваме онлайн магазини, ние оптимизираме всички изображения за да могат те да се зареждат дори и при ограничена скорост на трафика. Грижим се за правилната композиция на всички елементи от дизайна.

Леснота за клиента

Поръчването и разглеждането на всички продукти е достъпно, лесно и интуитивно, докато през цялото време фокусът е насочен към предаване на цялата информация за разглежданите в момента компоненти и тяхната цена.

Получавай отзиви

Ние от Агма Студио можем да добавим и лесна възможност за оставяне на ревю за продуктите. По този начин създаваме и възможност за обратна връзка между клиентите и собствениците на онлайн магазина.

Блог за твоя магазин

Добавяме и стилно изработен блог, чрез който може да се промотират отделните продукти. Възможност за добавяне на видео, снимки и разбира се call-to-action бутони с препратки към съответните артикули.

Какво друго предлагаме?

 • Интуитивна потребителска кошница
 • Ясна и удобна интеграция на куриерски фирми
 • Привлекателно представяне на продуктите ви
 • Бързо зареждане за < от 3 секунди
 • Различни езикови версии, избрани от вас
 • Изработка на онлайн магазин на добра цена

Онлайн магазин: изграждане и поддръжка

Поддръжка на онлайн магазин

След като сме готови с анализа на Вашия сайт, е време да преминем и към неговото оптимизиране, или така наречения дигитален маркетинг.

Правим одит и идентифицираме проблемни зони

Грижим се за безпроблемната работа на всички отделни модули.

Провеждаме стрес тестове и подготовка

За големи изпитания като Черен петък, Свети Валентин или други мащабни, рекламни кампании.

Стремим се за изцяло модерен дизайн

Който е семпъл и елегантен, стремим се да покажем максимално приятно за окото всички снимки в онлайн магазина.

Задържаме интереса на потребителите

И им помагаме да направят информиран избор докато разглеждат максимално много подкатегории и продукти и цени.

Подобряваме навигацията между секциите

Чрез така наречените трохи (навигационни пътища), както и през глобалното меню на всеки онлайн магазина.

Разбиране на поведението на клиентите в онлайн магазина

Мислете за клиентите си, а и като тях.

SEO оптимизацията не е еднократно решение. Нито е нещо, което можете да настроите на автопилот и да очаквате страхотни резултати. Той включва редица важни, продължаващи тактики и стратегии. За да усъвършенстваме своите знания ние сме надежден партньор на големи, средни и малки компании в маркетинга. Нашият екип е в постоянен контакт с нашите клиенти и поддържаме култура на прозрачност. Споделяме данни, знания и опит при изработка на онлайн магазин. Това ни позволи да изградим и поддържаме дългосрочни отношения с клиентите.

Каква е цената за изработка на онлайн магазин?

Цената за изработка на онлайн магазин може да варира в значителна степен в зависимост от редица фактори, като например:

 1. Обемът на продуктовия каталог
 2. Функционалността на магазина (например, платформа за плащане, интеграция с доставчици и др.)
 3. Дизайн и уникалност на магазина
 4. Допълнителни услуги, като SEO оптимизация, маркетингови кампании и др.

Поради това, цената за изработка на онлайн магазин може да се движи в диапазона от няколко стотин до няколко хиляди лева. За да получите по-конкретна оферта, Ви препоръчвам да се свържете с фирми, специализирани в изработка на онлайн магазини, които ще съставят индивидуална оферта в зависимост от Вашите нужди и изисквания.

Какво включва поддръжката на онлайн магазин?

Поддръжката на онлайн магазин може да включва редица услуги, като например:

 1. Редовно ъпдейтване на софтуера на магазина и съответните модули
 2. Поддръжка на сървъра и осигуряване на сигурността на магазина
 3. Инсталиране и настройка на нови модули и функционалности
 4. Осигуряване на поддръжка на клиентите, отговор на въпроси и решаване на проблеми
 5. Разработване на маркетингови кампании и SEO оптимизация
 6. Мониторинг на работата на магазина и анализ на данните за продажбите

Цената за поддръжка на онлайн магазин може да се различава в зависимост от обема и сложността на магазина и предоставените услуги. Някои фирми предлагат месечни абонаментни услуги, които включват редовна поддръжка на магазина и допълнителни услуги като маркетингови кампании. За да получите по-конкретна оферта, Ви препоръчвам да се свържете с фирми, специализирани в поддръжка на онлайн магазини, които ще съставят индивидуална оферта в зависимост от Вашите нужди и изисквания.

Изработката на електронен магазин

Изработката на електронен магазин може да бъде извършена от специализирани уеб дизайнери и разработчици на онлайн магазини.
Процесът на изработка на електронен магазин може да включва следните стъпки:

 1. Анализ на бизнес целите на клиента и изискванията за магазина
 2. Дизайн и разработка на уникален дизайн на магазина, който отговаря на нуждите и предпочитанията на клиента
 3. Интеграция на платформа за онлайн плащания и други функционалности, като интеграция с доставчици, инвентарна система и др.
 4. Интеграция на SEO оптимизация и други маркетингови инструменти за привличане на клиенти
 5. Тестване и пускане на магазина в експлоатация
 6. Поддръжка и оптимизация на магазина за постигане на по-добри резултати

Цената за изработка на електронен магазин може да се различава в зависимост от обема и сложността на магазина, като обикновено се определя на база на броя на продуктите и желаните функционалности. За да получите по-конкретна оферта, Ви препоръчвам да се свържете с фирми, специализирани в изработка на електронни магазини, които ще съставят индивидуална оферта в зависимост от Вашите нужди и изисквания.

Какво представлява един електронен магазин?

Един Интернет магазин функционира като онлайн платформа, където потребителите могат да преглеждат и да купуват продукти чрез Интернет. Ето някои от основните компоненти и функционалности на един Интернет магазин:

 1. Уебсайт с каталог на продуктите - това е основната част на интернет магазина, където клиентите могат да навигират, да търсят и да разглеждат продуктите. Каталогът може да бъде организиран в категории и подкатегории, за да бъде по-лесно за клиентите да намерят желаните продукти.
 2. Кошница за пазаруване - това е мястото, където клиентите могат да добавят продуктите, които желаят да закупят, преди да ги платят. Това е удобен начин за клиентите да изберат продуктите, които желаят, и да ги сравняват преди да правят окончателното решение.
 3. Функция за плащане - интернет магазинът може да предлага различни начини за плащане, като кредитни карти, PayPal, банков трансфер и други. В зависимост от избрания начин на плащане, клиентите могат да завършат поръчката си онлайн.
 4. Функция за доставка - интернет магазинът може да предлага различни опции за доставка на продуктите, като куриерски услуги, самостоятелно получаване или други. Клиентите могат да изберат опцията за доставка, която най-добре отговаря на техните нужди.
 5. Административен панел - това е уеб интерфейс, който позволява на администраторите на магазина да управляват продуктите, поръчките, клиентите и други важни аспекти на магазина. Този панел дава възможност за добавяне на нови продукти, редактиране на цените, управление на запасите, преглед на поръчките, управление на клиентите и много други.

Това са основните компоненти и функционалности на интернет магазин. Всички те са свързани и работят заедно.

Какви са разходите за изработване на магазин?

Цената за изработване на онлайн магазин може да варира значително в зависимост от множество фактори, включително:

 1. Сложността на дизайна и функционалността на магазина - ако искате да имате много напреднали функции като персонализирани препоръки за продукти, многоезичност, продуктови филтри и т.н., цената ще бъде по-висока.
 2. Броят на продуктите - колкото повече продукти има в магазина, толкова по-голямо е количество информация, което трябва да бъде въведено, което може да повиши цената.
 3. Включени услуги за поддръжка и оптимизация - някои компании може да включват различни услуги като поддръжка и оптимизация на магазина след изработването му, които също могат да повишат цената.
 4. Изборът на платформата - в зависимост от това каква платформа ще използвате за създаване на магазина си, цената може да варира. Например, използването на отворен код (Open Source) платформи като Magento и WooCommerce може да бъде по-евтино, но това изисква по-голяма техническа експертиза и време за изграждане на магазина.
 5. Локацията на разработчика - цените за разработка на онлайн магазин може да варират значително в различни части на света, като Западна Европа, Северна Америка или Източна Европа.

Общо взето, цената за изработване на онлайн магазин може да започва от няколко стотин долара и да достигне няколко хиляди, в зависимост от изискванията на клиента и сложността на проекта. Препоръчва се да проведете детайлна консултация с разработчик на онлайн магазин, за да получите точна оценка на цената за вашия проект.

Дайте ни своята оценка

Кликнете, за да оцените нашата услуга

Анализ на поведението

Клиентите са от ключово значение за успеха. Ето защо е толкова важно да ги разбираме и да се грижим за тях. Важно е да разгледаме значението на точките на съприкосновение на клиентите, как да ги използваме, за да проследим пътя, който те извървяват онлайн, както и начините, по които подобряването на практическата им работа може да Ви помогне да постигнете целите си. Анализирайте ефективността на точките си на съприкосновение и ако е необходимо, оптимизирайте посланието си, така че нуждите на клиента винаги да са на първо място.

Постигане на цели

Макар и не всички хора да изглеждат и мислят еднакво, начинът, по който пазаруват, и точките на съприкосновение, с които взаимодействат, имат много сходства. За да разберете поведението на онлайн потребителите, трябва да определите кои са тези точки на съприкосновение и къде се случват. За да ги идентифицирате, опитайте се да очертаете пътя, който потребителят изминава преди да се заемете с Вашата цел. След като узнаете стъпките, които всеки посетител предприема, можете да планирате как да го впечатлите на всеки един етап.

Други услуги

Ние сме дигитална агенция

SEO Оптимизация

Ние можем да Ви помогнем да усъвършенствате своята платформа чрез SEO оптимизация и да гарантираме вашето таргетиране.

Научи повече

Изработка на сайт

Създаваме печеливши уеб сайтове с уникален и съвременен дизайн, перфектно оптимизирани за всякакви устройства и търсачки.

Научи повече

Дигитален Маркетинг

С наша помощ Вашето онлайн присъствие ще се подобри, ще Ви помогнем да увеличите трафика и продажбите си.

Научи повече