Дигитален маркетинг

Достигнете до правилната аудитория

Дигитален маркетинг за Вашия бизнес

В същността си това са всички инструменти и похвати, с които да установите онлайн присъствието си и да започнете да привличате хора към дигиталния си дом.

Първо, определете онлайн целите си и си поставете реалистични очаквания. Второ, използвайте анализ за проследяване на дейността си и резултатите от нея. И накрая, винаги бъдете в течение и се адаптирайте към промените в технологиите и отрасъла, в който работите. Ако планът Ви включва всички тези неща и останете гъвкави, значи сте на правилен път.

Освен това е важно да се уверите, че планът Ви за дигитален маркетинг има дългосрочна перспектива. Заедно ще изградим Вашия нов дигитален дом и ще се погрижим посещенията никога да не спират и вашите продукти или услуги да достигнат до максимално много хора. Ние също ще ви помогнем в :

  • Създаване на цялостен маркетинг план за бизнеса ви.
  • Анализ и обработка на получените резултати.
  • Увеличаване на ползите, чрез постоянно подобрение.

Нашият процес

Стъпки за успешен дигитален маркетинг

След като вече сте създали своя онлайн дом е време да търсите начини за привличане на повече клиенти към виртуалната си входна врата. Ето и какви са стъпките за това :

01

Безплатна начална консултация

Първата и задължителна стъпка, за да се запознаем с вас и вашия бизнес.

02

Изготвяне на оферта

Базирана на Вашите цели и очаквания за бъдещото ви развитие.

03

Анализ на аудиторията и целите Ви

Проучваме пазара и каква аудитория очаквате и как да се подготвим най-добре за нея.

04

Създаване на план

За да знаем винаги в коя фаза се намираме и да действаме систематично напред.

05

Анализ на резултатите и постепенно подобрение

Като разбираме кое работи най-добре и се грижим за постоянно увеличение на резултатите.

Oсновните компоненти на дигиталния маркетинг

Какви услуги извършваме за добра маркетинг стратегия?

Google Ads & SEM

С нашия експертен опит и с Google Ads можем да увеличим вашите продажби, a при SEM фирмите плащат, за да рекламират на хора, търсещи по конкретни ключови думи онлайн и вашия сайт да се появява на първите места.

Social Media Маркетинг

Нашият екип от маркетинг експерт разработват креативни публикации или цели кампании и стратегии – независимо дали като цялостна услуга или в отделни области. Всичко това ще се осъществява във основните социални мрежи.

SEO & Performance

Основното при SEO е да показвате уебсайта си на подходящите хора, които търсят продукти и услуги. Важно е да знаете какви думи в действителност въвеждат хората, свързани в най-голяма степен с бизнеса Ви.

Email Маркетинг

Не става въпрос за нежелана поща (спам), която задръства входящата ни поща, а за изпращане на подходяща информация и предложения до хора, които вече са позволили да им пишете. Сами решавате останалото.

Създаваме съдържание

Колкото и различни да са типовете съдържание на уебсайтове, те имат едно общо нещо: добре направено, те не само увеличават добавената стойност на вашата комуникация, но и увеличават успеха и на вашата марка.

Основните компоненти на дигиталния маркетинг

Facebook реклама

В момента Facebook е най-използваната социална мрежа. Това означава огромен потенциал, но също така конкурентният натиск е сравнително по-висок, отколкото в други мрежи. Във Фейсбук са представени 150 милиона компании. Безброй публикации и коментари се борят за вниманието на потребителите всеки ден. Ние ще Ви покажем как можете да се утвърдите успешно и да достигнете до максимално много хора с вашите послания.

Правим одит и идентифицираме проблемни зони…

…къде и с кои съобщения да достигнем до вашата целева група в социалната мрежа. Откриваме и кои цели трябва да бъдат постигнати чрез социалните медии. Заедно с нашите дизайнери ще изготвим правилните изображения, ще увеличим разпознаваемостта на бранда и ще увеличим Вашите продажби. Естествено продължение на всяка една изработка на сайт.

Когато изясним целите…

…ние ще се погрижим да грабнем вниманието на потребителите и да генерираме внимание към Вашата кауза. Това е естествено продължение на всеки един процес по изработка и поддръжка на онлайн магазин.

Как протича?

Facebook дигитален маркетинг

Дълги години ние сме надежден партньор за големи, средни и малки компании в маркетинга. Ние сме в постоянен контакт с нашите клиенти и поддържаме култура на прозрачност. Споделяме данни, знания и опит. Това ни позволи да изградим и поддържаме дългосрочни отношения с клиентите.

От идеята до концепта

Всеки ден сме в контакт с механизмите на социалните мрежи и затова развихме дълбоко познание за тях. В крайна сметка този опит ще Ви бъде от полза, защото нашите кампании се базират на доказани практики и отчитат специалните механизми на социалните мрежи. Винаги разработваме индивидуални идеи за Вас. Усъвършенстваме и оптимизираме. Следим всички нововъведения относно уеб дизайн и ще Ви помагаме винаги да сте в крак с всичко актуално и набиращо популярност.

Проектиране и изпълнение

Ние ви помагаме да приложите солидната концепция! С разбирането за същността на Вашата марка, Вашата цели, Вашите послания и Вашите ценности, ние проектираме и изпълняваме успешни кампании от години в десетки различни браншове. След като сме готови с Вашата изработка на WordPress сайт , ние ще Ви помогнем с Вашата Facebook кампанията.

Използвайте нашето ноу-хау за новата си кампания в социалните медии!

Други услуги

Ние сме дигитална агенция

SEO Оптимизация

Ние можем да Ви помогнем да усъвършенствате своята платформа чрез SEO оптимизация и да гарантираме вашето таргетиране.

Научи повече

Онлайн Магазини

Ние помагаме на клиентите си да завладеят онлайн пространството, чрез създаването и поддържането на онлайн магазини.

Научи повече

Изработка на Уеб Сайт

Създаваме печеливши уеб сайтове с уникален и съвременен дизайн, перфектно оптимизирани за всякакви устройства и търсачки.

Научи повече