Дигитален маркетинг

Достигнете до правилната аудитория

Дигитален маркетинг за Вашия бизнес

В същността си това са всички инструменти и похвати, с които да установите онлайн присъствието си и да започнете да привличате хора към дигиталния си дом.

Първо, определете онлайн целите си и си поставете реалистични очаквания. Второ, използвайте анализ за проследяване на дейността си и резултатите от нея. И накрая, винаги бъдете в течение и се адаптирайте към промените в технологиите и отрасъла, в който работите. Ако планът Ви включва всички тези неща и останете гъвкави, значи сте на правилен път.

Освен това е важно да се уверите, че планът Ви за дигитален маркетинг има дългосрочна перспектива. Заедно ще изградим Вашия нов дигитален дом и ще се погрижим посещенията никога да не спират и вашите продукти или услуги да достигнат до максимално много хора. Ние също ще ви помогнем в :

  • Създаване на цялостен маркетинг план за бизнеса ви.
  • Анализ и обработка на получените резултати.
  • Увеличаване на ползите, чрез постоянно подобрение.

Нашият процес

Стъпки за успешен дигитален маркетинг

След като вече сте създали своя онлайн дом е време да търсите начини за привличане на повече клиенти към виртуалната си входна врата. Ето и какви са стъпките за това :

01

Безплатна начална консултация

Първата и задължителна стъпка, за да се запознаем с вас и вашия бизнес.

02

Изготвяне на оферта

Базирана на Вашите цели и очаквания за бъдещото ви развитие.

03

Анализ на аудиторията и целите Ви

Проучваме пазара и каква аудитория очаквате и как да се подготвим най-добре за нея.

04

Създаване на план

За да знаем винаги в коя фаза се намираме и да действаме систематично напред.

05

Анализ на резултатите и постепенно подобрение

Като разбираме кое работи най-добре и се грижим за постоянно увеличение на резултатите.

Oсновните компоненти на дигиталния маркетинг

Какви услуги извършваме за добра маркетинг стратегия?

Google Ads & SEM

С нашия експертен опит и с Google Ads можем да увеличим вашите продажби, a при SEM фирмите плащат, за да рекламират на хора, търсещи по конкретни ключови думи онлайн и вашия сайт да се появява на първите места.

Social Media Маркетинг

Нашият екип от маркетинг експерт разработват креативни публикации или цели кампании и стратегии – независимо дали като цялостна услуга или в отделни области. Всичко това ще се осъществява във основните социални мрежи.

SEO & Performance

Основното при SEO е да показвате уебсайта си на подходящите хора, които търсят продукти и услуги. Важно е да знаете какви думи в действителност въвеждат хората, свързани в най-голяма степен с бизнеса Ви.

Email Маркетинг

Не става въпрос за нежелана поща (спам), която задръства входящата ни поща, а за изпращане на подходяща информация и предложения до хора, които вече са позволили да им пишете. Сами решавате останалото.

Създаваме съдържание

Колкото и различни да са типовете съдържание на уебсайтове, те имат едно общо нещо: добре направено, те не само увеличават добавената стойност на вашата комуникация, но и увеличават успеха и на вашата марка.

Основните компоненти на дигиталния маркетинг

Facebook реклама

В момента Facebook е най-използваната социална мрежа. Това означава огромен потенциал, но също така конкурентният натиск е сравнително по-висок, отколкото в други мрежи. Във Фейсбук са представени 150 милиона компании. Безброй публикации и коментари се борят за вниманието на потребителите всеки ден. Ние ще Ви покажем как можете да се утвърдите успешно и да достигнете до максимално много хора с вашите послания.

Правим одит и идентифицираме проблемни зони…

…къде и с кои съобщения да достигнем до вашата целева група в социалната мрежа. Откриваме и кои цели трябва да бъдат постигнати чрез социалните медии. Заедно с нашите дизайнери ще изготвим правилните изображения, ще увеличим разпознаваемостта на бранда и ще увеличим Вашите продажби. Естествено продължение на всяка една изработка на сайт.

Когато изясним целите…

…ние ще се погрижим да грабнем вниманието на потребителите и да генерираме внимание към Вашата кауза. Това е естествено продължение на всеки един процес по изработка и поддръжка на онлайн магазин.

Как протича?

Facebook дигитален маркетинг

Дълги години ние сме надежден партньор за големи, средни и малки компании в маркетинга. Ние сме в постоянен контакт с нашите клиенти и поддържаме култура на прозрачност. Споделяме данни, знания и опит. Това ни позволи да изградим и поддържаме дългосрочни отношения с клиентите.

От идеята до концепта

Всеки ден сме в контакт с механизмите на социалните мрежи и затова развихме дълбоко познание за тях. В крайна сметка този опит ще Ви бъде от полза, защото нашите кампании се базират на доказани практики и отчитат специалните механизми на социалните мрежи. Винаги разработваме индивидуални идеи за Вас. Усъвършенстваме и оптимизираме. Следим всички нововъведения относно уеб дизайн и ще Ви помагаме винаги да сте в крак с всичко актуално и набиращо популярност.

Проектиране и изпълнение

Ние ви помагаме да приложите солидната концепция! С разбирането за същността на Вашата марка, Вашата цели, Вашите послания и Вашите ценности, ние проектираме и изпълняваме успешни кампании от години в десетки различни браншове. След като сме готови с Вашата изработка на WordPress сайт , ние ще Ви помогнем с Вашата Facebook кампанията.

Използвайте нашето ноу-хау за новата си кампания в социалните медии!

Дайте ни своята оценка

Кликнете, за да оцените нашата услуга

Други услуги

Ние сме дигитална агенция

SEO Оптимизация

Ние можем да Ви помогнем да усъвършенствате своята платформа чрез SEO оптимизация и да гарантираме вашето таргетиране.

Научи повече

Онлайн Магазини

Ние помагаме на клиентите си да завладеят онлайн пространството, чрез създаването и поддържането на онлайн магазини.

Научи повече

Изработка на Уеб Сайт

Създаваме печеливши уеб сайтове с уникален и съвременен дизайн, перфектно оптимизирани за всякакви устройства и търсачки.

Научи повече