H4B Berlin е единствената световна здравна агенция в Берлин и част от глобалната мрежа от агенции Havas Health & You. Със своя дългогодишен опит те успяват да трансформират духа на Берлин в поразителни комуникационни стратегии на национално и интернационално ниво. Ние от дигитална агенция Агма студио сме впечатлени от нейната творческа компетентност и медицински опит, поради което избрахме именно H4B Berlin за наш клиент.

Клиент :

Health4Brands

Тип проект :

Изработка на сайт

Локация :

Берлин, Германия

Завършен :

2020

Извършени услуги :

  • No services
Health4Brands

Изработка на сайт

За нас беше много важно да представим портфолиото на компанията по възможно най-добрия начин. Ето защо създадохме специална мрежа за галерията, която дава възможност да се изложат най-скорошните проекти на H4B Berlin. Съобразихме общия стил на уебсайта с отделните му секции и като цяло подчертахме ярките, привличащи вниманието цветове. Основната ни концепция беше да създадем платформа, която да грабва вниманието, но също така да бъде функционална.

Клиентът ни има много добра репутация в своята индустрия и се нуждаеше от уебсайт, който може да допълни отличното качество на услугите му. Нашата разработка отговори на високите очаквания и ние с гордост можем да обявим, че проектът е оценен, харесан и одобрен от много хора. По време на съвместната ни работа успяхме да създадем един творчески уебсайт, който привлича вниманието още от началната страница.

Health4Brands
Health4Brands

Какво успяхме да подобрим?

  • Перфектна визия
  • Всички услуги бяха детайлно описани
  • Индивидуални страници за водещите клиенти
  • Допълнителни езикови версии
  • Дизайн вдъхновен от Берлин
  • Достигане до по- широка аудитория

Мобилна версия и SEO оптимизация

При разглеждане на онлайн магазина през настолна версия имахме възможност да добавим нови секции и да пренаредим цялостно визията на страницата.
Навигацията се осъществява чрез стратегически изградени връзки между страниците, както и през глобалното меню на уеб сайта.

Крийтив директорът на агенция е роденият в Мексико Игнасио Магена и той беше опитал да започне работа по проекта сам, но срещаше постоянни трудности. Когато видя, как потръгна работата, след като ние поехме контрол над проекта, той остана възхитен и много доволен. Макар и взискателен и с мнго набито око за всякакви детайли, той бързо започна да ни се доверява за всичко свързано с изработката на новия агенционен сайт и резултатът е една прекрасна визия.

Health4Brands