EasyStudies

най-добрите университети, на едно място

EasyStudies

най-добрите университети,

на едно място.

Клиент:

Easy

Индустрия:

образование

държава: 

Гърция

финализиран: 

април 2022

За клиента

От EasyStudies предлагат лесни начини за откриване на университетски програми. Тяхната платформа опростява процеса на кандидатстване в университети по света. Лидерският им екип се състои от специалисти, сред които предприемач, маркетинг директор и консултант в бизнес индустрията. Цялата идея на фирмата се реализира през 2005 година като учебно ръководство за родители, пребиваващи в Гърция и техните деца – бъдещи студенти.

 

Нашата роля

Нашия екип изработи цялостен дизайн и програмиране на страхотения нов уеб сайт на  прекрасната млада компания – EasyStudies!

Той отговаря напълно на техните изисквания – изчистен дизайн – включващ красиви цветове и атрактивни изображения, удобна навигация и лесен достъп до всеки раздел.

Ние от дигитална агенция АГМА Студио сме много горди от работа си по сайта на EasyStudies и благодарим за доверието, което ни гласуваха.

Дизайн и разработка

В навигационното меню потребителят ще намери програмите, държавите и университетите, които платформата предлага на своите потребители.Всичко описахме подробно и представихме по прегледен начин. В горния десен ъгъл поставихме и два бутона – за вход и регистрация в сайта. За всяка държава добавихме информация за степените на обучение – бакалавър, магистър и докторант. Също така информация за влизане, виза, финансова помощ,настаняване в университетите. За максимално улеснение на потребителя, добавихме бутона – Explore Universities, чрез който той ще намери най-правилния за него университет. В раздел „За нас“ поместихме цялата история на компанията и екипът, който работи в нея. Във формата за контакт, потребителят може да направи своето запитване, въвеждайки име, имейл, телефонен номер и тема.

SEO оптимизация

Ние от АГМА Студио оставаме верни на своите принципи ,свързани с точност и корекност към клиентите, с които работим. За Еasystudies, създадохме персонализирана стратегия за дигитален маркетинг, чрез която:

– Подбрахме най-подходящата аудитория за бранда.
– Разширихме обхвата им на влияние чрез правилния подбор на ключови думи.
– Увеличихме трафика, клиентите и реализациите.
– Оптимизирахме изцяло съдържанието за търсачки.
– Намерихме повече нови възможности за изграждане на информираност за марката.

Освен това проведохме изчерпателно проучване на конкурентите на пазара.Всичко това им помогна да се покзават на първите страници в онлайн пространството, да бъдат по-разпознаваеми. Като професионалисти в бранша, знаем, че социалните мрежи са ключови за популяризирането на един бизнес. След предварително проучване преценихме кои са най-подходящи за марката и ги свързахме със сайта, а именно Фейсбук, Инстаграм и Линкентин. За сайта създадохме удобна мобилна версия за потребителите, които правят своите търсения чрез мобилните си устройства. Цялата ни дейност по сайта беше много успешна и им гарантира голям успех сред хората, търсещи университетски програми в чужбина.

Какво успяхме да постигнем?

Какви инструменти използвахме?